Hoe activeer je een Subscription ID bij PitStop Pro of Server?

Hoe activeer je een Subscription ID bij PitStop Pro of Server?

Hoe activeer je een Subscription ID bij PitStop Pro of Server? Hoe werkt zo’n PitStop Pro- of Server abonnementslicentie nu eigenlijk?

In tegenstelling tot een traditionele licentie is een abonnementslicentie gekoppeld aan een Enfocus-ID. Dat is eenvoudig gezegd een geregistreerde gebruiker op de Enfocus website. Dexze is gekoppeld aan je e-mail adres en niet aan Ă©Ă©n enkele computer. Dit betekent dat je je moet aanmelden bij Enfocus om deze software te kunnen gebruiken.

Stap 1: Enfocus Account

Allereerst is een Enfocus account nodig. Deze maak je op het persoonlijke e-mail adres van je werk (of persoonlijk indien u privé heeft aangekocht).
Dat kan hier: https://www.enfocus.com/en/user/register.

Heb je al een Enfocus ID, log dan in bij Enfocus en ga naar deze pagina: https://www.enfocus.com/en/account/enter-subscription-id?destination=licenses.

Activeer PitStop Pro of Server

Vul hier de Subscription ID in en klik op “Activate”.

Stap 2: Activeer je Subscription ID vanuit PitStop

1. De eerste keer dat PitStop Pro of Server start, verschijnt het paneel “Info”.
  2. Op het tabblad Licentie dien je je aan te melden bij Enfocus om uw licentie te activeren.
  3. Dat is alles. De Subscription ID wordt automatisch toegekend.

Je blijft altijd aangemeld, zelfs wanneer de toepassing gesloten wordt of als deze offline is.
De volgende keer dat PitStop Pro start, hoef je niet opnieuw in te loggen.

Optie: Wil je PitStop Pro of Server op een andere computer gebruiken?

Meld je gewoon af vanuit PitStop om de licentie vrij te maken.
Start de software op een andere computer en meld opnieuw aan.

Da’s alles! Succes!